Vanaf 1 januari 2016 heb je de mogelijkheid om officieel toe treden tot de Vrienden van Crescendo “Club van 100”. Een club van 100 personen en bedrijven die jaarlijks € 100,- (dit is slechts € 8,33 per maand) doneren aan de vereniging en ons daarmee willen steunen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een reglement waarin de rechten en plichten worden vastgelegd in een certificaat. Deze wordt uitgereikt bij toetreding.

Er zijn flink wat redenen te bedenken waarom en waarin je de verwezenlijking van de "Club van 100" mee kan helpen om de vereniging letterlijk vooruit te helpen:

  • Om de vereniging op niveau te houden moeten wij investeren in de opleiding van de jeugd en nieuw instrumentarium.
  • Het onderhoud van de repetitieruimten en boerderij, de instructie, aanschaf en onderhoud van instrumenten en muziek kosten de vereniging jaarlijks steeds meer geld.
  • Om interessante concerten en projecten te kunnen blijven uitvoeren, met af en toe aanvullingen van artiesten en bijvoorbeeld materiaal zoals licht en geluid te huren, is geld nodig. De tijden van eenvoudige koffieconcertjes zijn voorbij!

Naast inkomsten uit optredens, contributies, donaties en andere tussentijdse acties, betekent de "Club van 100" een zeer welkome extra financiële ondersteuning om allerlei plannen voor nu en vooral in de toekomst te kunnen realiseren. Het is Crescendo er dus alles aan gelegen om de "Club van 100" tot een succes te maken en wij hopen daarbij op uw steun.

Zeg nu zelf... een muziekvereniging als Crescendo verdient toch een "Club van 100"? Dat zijn enthousiaste mensen/bedrijven die Crescendo een warm hart toedragen. Jouw bedrijf, het bedrijf waar je werkt, zomaar een groep of familie, of jij als trouwe donateur; je bent welkom in de club.

Graag verwelkomen wij jou als Gouden vriend, maar tevens zijn er mogelijkheden tot Tinnen, Koperen of Zilveren vriend van Crescendo. Natuurlijk stellen wij daar wat tegenover:

Wil je toe treden tot de “Club van 100”? Meld je dan aan via het inschrijfformulier. Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over de "Club van 100"? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..